ukr
русский
English

Завжди готові до спілкування: Названо 10 найласкавіших порід котів

Ігор Романько

Які породи кішок більше люблять ласку
Які породи кішок більше люблять ласку

Коти – це чудові домашні тварини для дітей. Вони можуть стати вірними друзями і компаньйонами, які будуть радувати і розважати малюків. Однак не всі породи котів однаково підходять для дітей.

На сайті ТСН, підготували список найласкавіших і найдружніших порід котів, які найкраще підходять для сімей з дітьми. Зупиніть свій вибір на цих породах.

Читайте також: Улюблене місце? Чому коти обирають підвіконня для сну та відпочинку

Регдоли – це дуже ласкаві і доброзичливі коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Регдоли також дуже терплячі і не будуть дратуватися, якщо дитина випадково їх потягне або наступить.

Шотландські висловухі – це веселі і грайливі коти, які люблять увагу. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Шотландські висловухі також дуже розумні і легко піддаються дресируванню.

Сфінкси – це дуже ласкаві і ніжні коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Сфінкси також дуже активні і люблять гратися.

Мейн-куни – це великі і доброзичливі коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Мейн-куни також дуже розумні і легко піддаються дресируванню.

Перські коти – це ласкаві і спокійні коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Перські коти також дуже ніжні і люблять муркотіти.

Сіамські коти – це активні і грайливі коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Сіамські коти також дуже розумні і легко піддаються дресируванню.

Бомбейські коти – це активні і грайливі коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Бомбейські коти також дуже ласкаві і люблять муркотіти.

Тонкінські коти – це активні і грайливі коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Тонкінські коти також дуже розумні і легко піддаються дресируванню.

Американські короткошерсті коти – це активні і грайливі коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Американські короткошерсті коти також дуже розумні і легко піддаються дресируванню.

Бірманські коти – це ласкаві і спокійні коти, які люблять проводити час зі своїми господарями. Вони добре ладнають з дітьми і не боїться їх. Бірманські коти також дуже ніжні і люблять муркотіти.

При виборі кота для дитини важливо враховувати вік дитини, її характер і активність. Якщо дитина маленька, то краще вибрати більш спокійну породу, яка не буде її лякати. Якщо дитина старша і активна, то можна вибрати більш грайливу породу.

Також важливо пам'ятати, що кожен кіт має свій індивідуальний характер. Тому навіть якщо ви виберете породу, яка вважається доброзичливою, все одно не гарантовано, що кіт буде ладнати з дитиною.

Раніше ми повідомляли, як часто потрібно годувати кішку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!