ukr
русский

Вісім звичок невдах, що не дозволяють рухатися вперед: психолог надав список

Билім Олена

Вісім звичок невдах, що не дозволяють рухатися вперед: психолог надав список
Секрети успішних людей

У житті часто може здатися, що ми застрягли в петлі, обтяжені певними прихильностями, які заважають нам рухатися вперед.

Засновник видання Hack Spirit і затятий дослідник буддизму Лаклан Браун вважає, що у разі відмови людини від певних прихильностей можна "звільнитися" й рухатися вперед.

Він назвав вісім шкідливих звичок, які можуть стримувати людину. "Випустивши їх, ви нарешті можете почати робити справжній прогрес у своєму житті", – стверджує Браун.

Також читайте: Магічний ритуал на залучення багатства: потрібні лише сіль та монети

1. Помилки минулого:

Зациклення на минулих помилках може завадити вам рухатися вперед. Уважність вчить жити теперішнім моментом, приймати минуле і не дозволяти йому визначати ваше сьогодення.

2. Страх змін:

Відмова від страху перед змінами відкриває вас новому досвіду та можливостям. Зміни – це природна частина життя, що веде до зростання та самопізнання.

3. Прихильність до матеріальних благ:

Відмовтеся від прихильності до матеріальних речей, які не дають справжнього щастя. Цінуйте прості та стійкі аспекти життя, як-от стосунки, досвід та особисте зростання.

4. Необхідність затвердження:

Відмовтеся від потреби в схваленні інших. Живіть для себе, приймайте себе з недоліками, станьте більш самосвідомими та впевненими.

5. Ego-прихильність:

Відмовтеся від надмірного егоїзму, усвідомте себе частиною більшого цілого. Це веде до більшої емпатії, розуміння та гармонійного життя.

6. Стримування образ:

Прощення звільняє вас від тягаря минулих образ. Відпускаючи гнів, ви зцілюєтеся і відкриваєте себе до кращого майбутнього.

7. Страх невдачі:

Невдача – це можливість для навчання та зростання. Не дозволяйте страху стримувати вас. Ризикуйте, йдіть за мрією, вірте в себе.

8. Прагнення досконалості:

Відмовтеся від гонитви за досконалістю. Цінуйте свої зусилля, відзначайте прогрес, будьте добрими до себе, насолоджуйтесь подорожжю.

Відмова від цих шкідливих звичок – це постійний процес особистісного зростання. Це подорож, яка веде до кращого життя, сповненого самопізнання, свободи та радості. 

Раніше експерти назвали 11 речей, які успішні люди роблять увечері.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!