ukr
русский
English

Смачно і корисно: якими солодощами можна полегшити симптоми застуди

Ціхоцька Марія

Смачно і корисно: якими солодощами можна полегшити симптоми застуди
Мед та імбир чудово допомагають проти застуди

Застуда - це поширене захворювання, яке викликається вірусами. Воно супроводжується такими симптомами, як нежить, головний біль, кашель, підвищення температури. Для лікування застуди часто використовують лікарські препарати, але є також ефективні народні засоби, які можна приготувати вдома.

Про це пише ТСН.

Одним із таких засобів є солодощі. Деякі з них мають протизапальні, жарознижувальні та імуномодулюючі властивості, які допомагають впоратися з симптомами застуди.

Імбирні пряники та печиво

Імбир має протизапальні та антибактеріальні властивості. Він також сприяє підвищенню імунітету. Тому імбирні пряники та печиво можуть бути корисними при застуді.

Читайте також: Вчені назвали 2 найкращих рослинних засоби від діабету

Мед

Мед - це джерело вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Він має антибактеріальну, противірусну та протизапальну дію. Мед можна вживати в чистому вигляді, додавати в чай або використовувати для приготування інших страв.

Малинове варення

Малина - це природний жарознижувальний засіб. Вона також має протизапальні та імуномодулюючі властивості. Чай із малиновим варенням - це ефективний засіб для лікування застуди.

Нагадаємо, ми вже писали, чому варто регулярно пити чай з кардамоном та корицею.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!