ukr
русский
Polski

Зіткнетеся з невдачею: чому не можна починати важливі справи у понеділок

Ціхоцька Марія

Зіткнетеся з невдачею: чому не можна починати важливі справи у понеділок
У понеділок краще нічого не починати

Понеділок - це день, коли багато людей ставлять перед собою цілі та починають нові справи. Однак, згідно з прикметами та раціональними аргументами, це не найкращий день для таких починань.

Деякі люди вірять, що в понеділок вплив "невдалих" планет, таких як Сатурн, досягає свого піку. Це може призвести до того, що нові починання будуть невдалими або будуть супроводжуватися труднощами. Про це пише Ukr.media.

Понеділок - день подолання перешкод

Згідно з народними прикметами, понеділок вважається днем, коли природа бунтує проти нових починань. Тому запуск проєктів у цей день може призвести до неприємних наслідків.

Балансування енергії

Дехто стверджує, що понеділок є часом для балансування енергії та підготовки до тижня. Починати нові справи в цей день вважається поспішним і незбалансованим рішенням, що може призвести до негативних наслідків.

"Поганий" день

Інші люди вірять, що енергія понеділка може зробити ваш старт менш вдалим, а проєкти стати схильними до впливу негативних сил. У цей день краще закривати всі нагальні питання і не поспішати робити щось нове у своєму житті.

Читайте також: Кому не можна дарувати годинник та чому: значення забобону

Емоційна складова

Важливо також враховувати й емоційну складову. Більшість людей упродовж життя намагаються змінити своє життя саме в понеділок. Однак, чи багато хто з них досягає бажаного? На емоційну складову точно слід зважати та обирати для нових справ інший час, який видається більш підходящим.

Нагадаємо, ми вже писали, для чого на вхідні двері вішають дзвоники.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!