ukr
русский

Дивіться з друзями: на які комедії варто витратити час

Ціхоцька Марія

Дивіться з друзями: на які комедії варто витратити час
Літні вечори – ідеальний час, щоб зібрати друзів, посміятися та створити незабутні спогади. Джерело: Кінобаза

Літні вечори – ідеальний час, щоб зібрати друзів, посміятися та створити незабутні спогади. А що може бути кращим для цього, ніж перегляд веселої комедії?

Кіно 24 підготувало для вас добірку високорейтингових комедій, які не дозволять вам засумувати:

"Шахрайки"

У цій комедії ви познайомитеся з двома екстравагантними шахрайками – аматоркою та профі. Їхні шляхи перетинаються, і вони вирішують об'єднати свої таланти, щоб провернути грандіозне шахрайство. Різні методи роботи, амбіції та цілі героїнь роблять їхню співпрацю не лише ефективною, але й неймовірно смішною.

Читайте також: 5 фільмів, які допоможуть впоратись з емоційним вигоранням

"Родина за хвилину"

Піт та Емілі, подружжя, яке нещодавно переїхало в просторий будинок, вирішують усиновити дитину. На ярмарку сиріт вони знаходять 15-річну Ліззі, але виявляється, що вона має молодшого брата та сестру. Не бажаючи розлучати дітей, Піт та Емілі вирішують взяти до себе всіх трьох. Їхнє життя кардинально змінюється, адже виховання трьох дітей – це справжнісінький виклик, сповнений смішних ситуацій, зворушливих моментів та щирого кохання.

"Плюс один"

Бен та Еліс – друзі, які не мають пар. Літо в розпалі, а це значить, що на них чекає цілий марафон весіль, куди їх запрошують разом. Вирішуючи не ходити самотніми, вони по черзі шукають "плюс один" на кожне свято. Цей квест стає для них джерелом смішних та несподіваних пригод, а також змушує їх задуматися над своїми стосунками та почуттями одне до одного.

Ці комедії подарують вам чудовий настрій, заряд сміху та позитиву, а також стануть чудовою основою для веселих вечорів з друзями.

Нагадаємо, ми вже писали про три найкращі серіали про юристів.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!