ukr
русский
English

З ними не буде сумно: топ-5 найграйливіших порід котів

Ціхоцька Марія

З ними не буде сумно: топ-5 найграйливіших порід котів
Коти певних порід є більш аткивні та грайливі

Коти - унікальні істоти, які наповнюють життя своїх господарів безмежною радістю та щастям. Їхня грайлива та допитлива вдача здатна розвеселити навіть найсумнішу людину. Якщо ви прагнете завести активного та енергійного пухнастого компаньйона, невтомного супутника у веселих іграх, слід звернути увагу на окремі породи, які ідеально підходять для такої ролі.

Ми склали топ-10 котячих порід, представники яких завжди сповнені життєвих сил та готові безперервно гратися протягом усього дня. Про це пише Scotsman.

Читайте також: Чи потрібен котам сухий корм та яка його денна норма

Найграйливіші породи:

Турецька ангора - допитлива, грайлива й розумна, вона особливо прив'язується до одного з членів родини.

Сіамські коти - хоч і трохи галасливі, проте вродливі та кмітливі створіння. Їхня природа робить їх надзвичайно грайливими, і вони постійно шукатимуть вашої уваги для веселощів.

Сибірські коти - ласкаві, товариські, сміливі й міцні.

Абіссінські коти - справжні спортсмени, які обожнюють бігати. Часом пустотливі, вони заслужили репутацію "клоунських" котів.

Манкси (менська порода) мають дуже короткий або навіть відсутній хвіст. Спочатку сором'язливі, але швидко прив'язуються до господарів і тоді стають готовими до активного дозвілля та ігор.

Девон-рекси полюбляють жартувати та невпинно витрачати свою енергію, встромляючи ніс у всі справи.

Манчкіни здаються дещо незграбними через свій малий зріст і коротенькі лапки, але насправді вони неймовірно товариські та доброзичливі.

Японські бобтейли - одна з найлагідніших і найграйливіших порід, яка обожнює стрибати, приносити різні предмети та багато бігати.

Мейн-куни - ніжні велетні з великим інтелектом, які, проте, люблять грати з вами в різноманітні ігри.

Бенгальські коти - надзвичайно допитливі, спритні, розумні та неймовірно люблять гратися. Якщо ви шукаєте спокійного й вічно сонного кота, то бенгалець, імовірно, не для вас.

Нагадаємо, ми вже писали, які є секрети примирення з домашнім улюбленцем.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!