ukr
русский

П'ять найкращих подарунків для людей, яким нічого не потрібно

Дутік Катерина

Що подарувати на день народження або інше свято
Що подарувати на день народження або інше свято

При виборі подарунка для людини, у якої є все, або ж їй нічого не потрібно, важливо подумати про її інтереси і цінності. Якщо ви не впевнені, що подарувати, завжди можна запитати їх прямо.

Проте пропонуємо п'ять найкращих подарунків для таких людей. Такі презенти підійдуть на дні народження, урочисті події, ювілеї тощо.

Читайте також: 6 найгірших подарунків на день народження, які ніхто не захоче

1. Враження. Це може бути подарунковий сертифікат на політ на повітряній кулі, урок готування, або навіть просто вечеря в ресторані. Враження – це чудовий спосіб подарувати комусь новий досвід і спогади, які триватимуть довго.

2. Відпочинок. Це може бути подарунковий сертифікат на спа-процедури, відпустку або навіть просто вечір удома з улюбленою книгою. Так ви подаруєте комусь розслаблення і час для себе.

3. Допомога іншим – пожертвування на благодійність, волонтерство або просто подарунок від імені адресата. Так ви подаруєте комусь відчуття задоволення і сенсу життя.

4. Оригінальний подарунок. Це може бути щось, що ви зробили самі, або щось, що ви знайшли в унікальному магазині. Оригінальні подарунки показують, що ви витратили час і зусилля, щоб знайти щось особливе.

5. Подарунок, який має глибоке значення. Це може бути щось, що пов'язане з їхніми інтересами або стосунками з вами. Подарунки, які мають глибоке значення, показують, що ви знаєте і цінуєте їх.

Нагадаємо, щоб створити святковий образ, не обов'язково бігти по магазинах у пошуках нових речей або яскравих суконь. Можливо, все потрібне вже є у вашій шафі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!