ukr
русский
English

Правило "32": Тренерка з йоги розповіла, як харчуватись, щоб не гладшати

Ігор Романько

Як правильно їсти, щоб не набирати вагу
Як правильно їсти, щоб не набирати вагу. Джерело: ranok.ictv.ua

Багато людей бажають схуднути, але не завжди знають, як почати цей процес. Існує простий лайфхак, який може допомогти розпочати втрату ваги, навіть не вдаючись до спорту чи суворих обмежень у харчуванні.

Про це в Instagram пише сертифікована тренерка з йоги Маніші Ядав. Гарне пережовування стає важливою складовою здорового харчування та сприяє покращенню загального стану організму, допомагаючи краще використовувати корисні речовини з їжі та підтримувати фізичне й психологічне здоров'я.

Читайте також: Вчені назвали 2 найкращих рослинних засоби від діабету

  1. Почніть їсти повільніше: За словами блогерки, для того, щоб мозок відправив сигнал шлунку про насичення, потрібно близько 20 хвилин. Таким чином, їжу слід споживати повільніше, відчуваючи ситість раніше і уникаючи переїдання.
  2. Використовуйте правило "32": Використовуйте правило "32", ретельно пережовуючи їжу та утримуючись від ковтання шматками. Це дозволяє смаковим рецепторам більше часу взаємодіяти з їжею, забезпечуючи вам відчуття ситості швидше.
  3. Переваги гарного пережовування: Гарне пережовування має багато переваг, таких як поліпшення психологічного стану, підвищення задоволення від їжі та покращення шлунково-кишкового травлення. Воно також допомагає уникнути переїдання та сприяє здоровому харчуванню.

Раніше вчені розповіли про переваги займатись фізичними вправами в один і той де час щоденно.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!