ukr
русский

Від них неможливо відіраватись: три найкращі аніме для справжніх поціновувачів

Ціхоцька Марія

Від них неможливо відіраватись: три найкращі аніме для справжніх поціновувачів
''Ван Піс''. Джерело: Nu Sho

Аніме, що зародилося в Японії, вже давно стало невід'ємною частиною світової попкультури. Ці анімаційні фільми здобули прихильність мільйонів глядачів, зачаровуючи їх унікальними історіями, яскравими персонажами та мальовничою анімацією. Сьогодні існують цілі ком'юніті, об'єднані любов'ю до цього жанру.

Якщо ви прагнете поринути у захоплюючий світ аніме, але не знаєте, з чого почати, редакція Кіно 24 підготувала для вас добірку з трьох must-see анімаційних фільмів:

"Ван Піс": епічна пригода у пошуках скарбів

(Рейтинг IMDb: 9.0)

Відважний пірат Луффі вирушає у незабутню подорож у пошуках легендарного скарбу Ван Піс. Разом зі своєю командою, "Піратами Солом'яного Капелюха", він кидає виклик небезпекам та пригодам, долаючи численні перешкоди. На їхньому шляху постануть грізні вороги, серед яких Капітан Баггі, чия сила здається непереможною. Чи зможуть Луффі та його друзі здолати всі виклики та знайти омріяний скарб?

"Атака титанів": боротьба за виживання в жорстокому світі

(Рейтинг IMDb: 9.1)

У цьому аніме людство опинилося на межі вимирання, адже на нього постійно нападають жахливі істоти, схожі на людей, – титани. З цими велетнями практично неможливо впоратися, але надія не згасає. Захищати людство бере на себе загін сміливих воїнів – скаутів, які готові йти на будь-які жертви, щоб здобути перемогу.

Читайте також: 5 фільмів, які допоможуть впоратись з емоційним вигоранням

"Наруто": шлях юного ніндзя до визнання

(Рейтинг IMDb: 8.4)

Життя юного ніндзя Наруто сповнене труднощів. Сирота, якого всі вважають невдахою, він прагне здобути повагу та визнання оточуючих. Його мрія – стати лідером селища та захистити його від будь-якої небезпеки. На шляху до своєї мети Наруто доведеться пройти через безліч випробувань, подолати власні страхи та здолати могутніх ворогів.

Нагадаємо, ми вже писали, які три детективні серіали варто подивитись.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!