ukr
русский

Вони варті вашої уваги: трендові джинси осені - 2024

Ціхоцька Марія

Вони варті вашої уваги: трендові джинси осені - 2024
Стилісти вже встигли виділити три головні тренди, які обов'язково завоюють серця модниць

Денім цього сезону дивує різноманітністю фасонів та відтінків. Стилісти вже встигли виділити три головні тренди, які обов'язково завоюють серця модниць. Про це пише cosmo.

Прямі джинси з мішкуватим кроєм

Класичний прямий крій отримав нове життя завдяки легкій мішкуватості. Такий фасон ідеально поєднується як з об'ємним верхом, так і з лаконічними футболками,створюючи баланс у образі. Доповніть його стильними кросівками або масивними черевиками, щоб підкреслити сучасність.

Вас також зацікавить: Купальник чорного кольору: плюси та мінуси, які варто знати перед покупкою

Світлі джинси

Білий, кремовий, молочний – ці відтінки додадуть легкості та свіжості вашому осінньому гардеробу. Світлі джинси чудово поєднуються з пастельними тонами, а також з контрастними кольорами,такими як чорний або бордовий. Спробуйте створити монохромний образ або пограйте з фактурами,додавши до луку в'язаний светр або шкіряну куртку.

Широкі джинси з низькою талією

Ностальгія за 90-ми повертається! Широкі джинси з низькою талією додадуть вашому образу зухвалості та сексуальності. Експериментуйте з різними варіантами верху:укорочені топи, блузи з басками, або навіть об'ємні светри. Завершіть образ масивними кросівками або ботильйонами на підборах.

Раніше ми розповідали про стрижки, які можуть змінити овал обличчя та додати молодості жінкам за 60.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!