ukr
русский

Нічого спільного з побудовою стосунків! Названо знаки зодіаку, для яких флірт – розвага

Анастасія Крищук

Нічого спільного з побудовою стосунків! Названо знаки зодіаку, для яких флірт – розвага
Таких у списку всього чотири. Джерело: Фото створено ШІ

Для деяких флірт – це лише спосіб розважитися і довести свою привабливість, а не перший крок до побудови романтичних стосунків. За словами астрологів, йдеться про Близнюків, Водоліїв, Стрільців та Овнів.

Близнюки

Близнюки відомі як товариські та доброзичливі. Їм подобається знайомитися з новими людьми та обмінюватися ідеями. Їхня потреба в змінах часто заважає їм встановити глибші та міцніші стосунки. Для Близнюків флірт - це лише гра, а не шлях до емоційної близькості.

Водолій

Водолії – незалежні, творчі та іноді ексцентричні, але їх також глибоко турбують дружба та громадська діяльність. Хоча уродженці знаку відкриті для знайомства з новими людьми, вони можуть бути стриманими, коли це стосується глибоких емоційних зв'язків. Флірт служить їм засобом виявлення сумісності без емоційного уподобання.

Стрілець

Стрільці пристрасні і напевно одні з найпривабливіших знаків. Проте їх спрага пригод часто утримує від довгострокових емоційних зобов'язань. Для Стрільців флірт – це просто чергова пригода, а не крок до побудови глибших стосунків.

Овен

Овни пристрасні та хочуть проявити ініціативу, вони використовують флірт, щоб привернути увагу інших людей. Проте їхнє прагнення до нових і захоплюючих вражень може відвернути їх від ідеї стабільності, яка приходить із довгостроковими стосунками. Флірт допомагає Овнам залишатись цікавими, але без глибоких емоційних вкладень.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.