ukr
русский

Може призвести до появи та розвитку раку: споживання якого продукту треба звести до мінімуму

Ціхоцька Марія

Може призвести до появи та розвитку раку: споживання якого продукту треба звести до мінімуму
Білий цукор є небезпечним для здоров'я

Наш харчовий раціон відіграє визначальну роль у підтримці здоров'я. Проте існують окремі продукти, які можуть завдавати шкоди організму зсередини. Один з них, створений штучно близько 150 років тому, з часом здатний виїдати судини, провокуючи розвиток інсультів, як пише видання Главред. Деякі медики навіть прирівнюють його до легких наркотичних речовин через здатність викликати залежність.

Цей продукт позбавлений вітамінів та мінералів, він сприяє бродінню інших продуктів в організмі та спричиняє ріст шкідливих грибків і бактерій, - наполягає відомий лікар Юрій Габовець.

Окрім того, як побічний ефект, він може призводити до розвитку онкологічних захворювань.

Читайте також: Схуднення уві сні – це не міф

Йдеться про білий цукор.

Споживання цукру необхідно обов'язково обмежувати. Це стосується не лише цукру, який ми додаємо до кави чи чаю, але й продуктів з прихованим вмістом цукру. Насамперед, це солодощі, солодкі газовані напої, соки в упаковках та інше.

Висновок очевидний - для збереження здоров'я та профілактики серйозних захворювань слід уникати надмірного вживання цукру та продуктів, що містять штучно додані цукри. Природні джерела вуглеводів, такі як фрукти та овочі, є набагато кориснішою альтернативою для забезпечення організму необхідною енергією.

Нагадаємо, ми вже писали, як схуднути за допомогою кави.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!