ukr
русский
English

Moto Edge 50 Pro: що відомо про характеристики та ціну

Марина Грамович

Moto Edge 50 Pro: що відомо про характеристики та ціну
Moto Edge 50 Pro. Джерело: gagadget.com

Moto Edge 50 Pro, оснащений потужним процесором Snapdragon 7 Gen 3, створює ажіотаж напередодні своєї офіційної презентації. UAportal розповів детальніше про цей пристрій.

Згідно з інсайдерською інформацією, якою поділився @passionategeekz, Moto Edge 50 Pro буде доступний у варіанті з об'ємом пам'яті 12/512 ГБ. Крім того, покупці матимуть вибір з трьох привабливих кольорів, а саме: Lavender Purple, Pearl White та Black Eclipse.

Читайте також: Огляд гарнітури віртуальної реальності 3 Body Problem: що відомо про пристрій

Варто зазначити, що пристрій дебютує за акційною ціною 479 доларів США. Однак, після початкового періоду продажів, ціна дещо зросте до $539. В різних регіонах ціна може відрізнятися.

Що стосується технічних характеристик, то Moto Edge 50 Pro забезпечить виняткову продуктивність завдяки восьмиядерному процесору Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3. Також можна розраховувати на вражаючий акумулятор ємністю 4500 мАг, здатний підтримувати функцію швидкої зарядки потужністю до 125 Вт.

Крім того, смартфон може похвалитися великим 6,7-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 144 Гц, що забезпечує візуальну насолоду завдяки роздільній здатності 1,5K, яскравості 2000 ніт та підтримці HDR10+.

Нагадаємо, компанія BenQ разом з MSI представила на ринку абсолютно новий монітор.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!