ukr
русский
English

BenQ представляє 4K-монітор для користувачів Mac: що відомо про новинку

Марина Грамович

BenQ представляє 4K-монітор для користувачів Mac: що відомо про новинку
Новий монітор від BenQ. Джерело: gagadget.com

Компанія BenQ разом з MSI представила на ринку абсолютно новий монітор. Відома як BenQ PD3225U, ця модель була спеціально розроблена для задоволення потреб користувачів Mac. UAportal розповів, що монітор з 32-дюймовою IPS-панеллю чорного кольору може похвалитися роздільною здатністю 4K (3840×2160p) і співвідношенням сторін 16:9.

Однією з ключових особливостей BenQ PD3225U є антивідблискове покриття, що забезпечує відмінну видимість за різних умов освітлення. Крім того, монітор має контрастність 2000:1 і стандартну частоту оновлення екрана 60 Гц. Важливо, що він також підтримує HDR, включаючи технології HDR10 та Display HDR 400.

Читайте також: Apple Vision Pro: Що відомо про окуляри віртуальної реальності

З погляду можливостей підключення, BenQ PD3225U забезпечує зручність і універсальність. Він оснащений портом USB-C, здатним забезпечити вихідну потужність 85 Вт, а також роз'ємами DisplayPort 1.4 і HDMI 2.0. Крім того, монітор оснащений вбудованими динаміками, які покращують загальний користувацький досвід.

Для тих, хто зацікавлений у придбанні цього надсучасного монітора, він вже доступний для покупки на Amazon. Ціна на BenQ PD3225U встановлена на рівні $1,099.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!

.