ukr
русский

Потужні удари тривають: коли закінчиться магнітна буря, яка накрила Землю у понеділок

Билім Олена

Потужні удари тривають: коли закінчиться магнітна буря, яка накрила Землю у понеділок
Магнітні бурі календар

У вівторок, 6 лютого, триває небезпечна магнітна буря червоного рівня, яка почалася ще учора. Сила геомагнітних спалахів становить 5 балів з 9 можливих.

За даними сервісу Meteoagent, геомагнітний шторм спаде до рівня К-3 7 лютого й потужних спалахів не очікується до кінця тижня. Однак варто зауважити, що графік магнітних бур може змінюватися що пів години, тож варто слідкувати за прогнозами.

Читайте також: Як позбутись мігрені всього за 10 хвилин без медикаментів: надійний спосіб не для всіх

Як людина відчуває магнітні бурі?

Метеопатія – це підвищена чутливість організму до змін погодних умов. При цьому людина може відчувати такі симптоми, як: головний біль, мігрень, запаморочення, нудота чи блювання, слабкість, сонливість, задишка, закладання вух, біль у суглобах, дратівливість або поганий настрій.

Що пити коли магнітні бурі

На жаль, метеопатії не можна повністю вилікувати, але можна полегшити її симптоми.

Для цього можна скористатися такими рекомендаціями:

  • Слідкуйте за прогнозом погоди. Якщо ви знаєте, що погода зміниться, можете завчасно підготуватися до цього, наприклад, прийняти ліки, які вам допомагають.
  • Здоровий спосіб життя. Здорове харчування, достатній сон і регулярні фізичні вправи допоможуть зміцнити організм і зробити його більш стійким до впливу погодних умов.
  • Відмова від шкідливих звичок. Куріння, алкоголь і фастфуд послаблюють організм і можуть посилити симптоми метеопатії.
  • Лікування основного захворювання. Якщо у вас є хронічні захворювання, такі як серцево-судинні захворювання або артрити, їх лікування також допоможе полегшити симптоми метеопатії.

Якщо ви відчуваєте симптоми метеопатії, зверніться до лікаря. Він допоможе вам визначити причину ваших симптомів і призначить лікування, яке допоможе вам почуватися краще.

Раніше ми повідомляли, що науковці знайшли спосіб зменшити біль без ліків.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!