ukr
русский
English

Мода 70-х повертається: трендові штани 2024 року

Ціхоцька Марія

Мода 70-х повертається: трендові штани 2024 року
Ультрависокі штани повертаються в моду

Мода 70-х років, яка характеризується яскравими кольорами, вільними фасонами та етнічними мотивами, знову в моді. Це стосується і штанів. Найбільше вони порадують невисоких жінок, бо візуально збільшуватимуть ріст.

Про це пише Радіотрек.

Ультрависокі штани

Однією з найпопулярніших тенденцій у 2024 році стануть ультрависокі штани з надвисокою посадкою. Вони можуть мати вбудований корсет, що ще більше підкреслить талію.

Ультрависокі штани можна носити з різними типами верхнього одягу. Наприклад, з ультракоротким трикотажем або сорочкою, майкою або прозорим лонгсливом, підтяжками або яскравим топом.

Читайте також: Які сумки будуть в моді у 2024 році: стилісти назвали 6 трендових моделей

Штани-вуткат

Ще однією трендовою моделлю стануть штани-вуткат. Вони мають обтисну верхню частину і розширюються від коліна до низу. Цей фасон візуально подовжує ноги, тому ідеально підходить для невисоких жінок.

Штани-вуткат можна носити як на свято, так і на будень. Їх можна поєднувати з силуетними жакетами, вкороченими бомберами, шкіряними пальтами або теплими светрами.

Сірі джинси

Синій і чорний колір джинсових речей у 2024 році поступляться місцем сірому. Сірі джинси можна носити з різними типами одягу, як і джинси інших кольорів.

Нагадаємо, ми вже писали, що буде в тренді весною - 2024.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!