ukr
русский

Маленька, чорна, потерта: топ-5 сумок літа-2024

Ціхоцька Марія

Маленька, чорна, потерта: топ-5 сумок літа-2024
В тренді цього літа - червоний та чорний

Літо вже на порозі, а це значить, що час оновити не лише гардероб, а й колекцію аксесуарів. З чим же поєднувати стильні літні сукні та повітряні блузки? Звичайно ж, з модними сумками! І пам'ятайте, що мода - це не лише про тренди. Це про те, щоб підкреслити свою індивідуальність та створити образи, які подобаються саме вам. Не бійтеся експериментувати, адже головне - це відчувати себе впевнено та комфортно. Про це пише Радіотрек.

Маленька чорна:

Класика, яка ніколи не вийде з моди. Невелика сумка чорного кольору - це універсальний солдат, який виручить у будь-якій ситуації. Її можна поєднувати з джинсами та футболкою, щоб додати образу трохи рокерського шику, або з елегантним платтям для вечірнього виходу.

Бордова:

Глибокий і насичений бордовий колір стане справжнім хітом осені та зими 2024 року. Цей колір асоціюється з аристократизмом та високим статусом, тому сумка бордового кольору стане чудовим доповненням до класичних чорних або білих образів. Її також можна поєднувати з сірим, жовтим, помаранчевим, рожевим, червоним, зеленим, синім та бежевим кольорами.

Читайте також: Три літні варіанти взуття, які візуально подовжують ноги та створюють більш стрункий образ

Потерта:

Сумки у стилі гранж, що поєднують в собі класичні форми з ефектом зношеності, припали до душі багатьом модним інфлюенсеркам. Їх незвичайний дизайн та вінтажний шарм роблять їх стильним та неординарним аксесуаром.

Коричнева:

Для прихильниць мінімалізму ідеально підійде сумка коричневого кольору. Без зайвих деталей, строгих форм - вона стане улюбленим аксесуаром модниць, які цінують практичність та елегантність.

Велика:

Містка та зручна - ось головні характеристики модної сумки 2024 року. У неї поміститься все необхідне, а мінімалістичний дизайн робить її стильним та універсальним доповненням до будь-якого образу.

Нагадаємо, стилісти показали найгарячіший тренд взуття літа 2024.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!