ukr
русский

Які речі будуть найтерендовішими восени - 2024

Ціхоцька Марія

Які речі будуть найтерендовішими восени - 2024
В моді буде як класика, так і спорт

Оновіть свій гардероб найсвіжішими трендами та вишуканими ансамблями, які будуть на піку популярності цієї осені. Наш огляд представляє найактуальніші модні віяння, що допоможуть вам створити неповторний та стильний образ. Про це пише Радіотрек.

Розкіш ретро

Цього сезону в центрі уваги будуть вбрання, що відсилають до естетики 1920-х років. Зверніть увагу на сукні, оздоблені блискітками, пір'ям та іншими характерними елементами тієї епохи, які надають образу вишуканості та гламурного шарму.

Спортивна елегантність

Атлетичний стиль не здає позицій, віддаючи шану українським олімпійцям, які здобули золоті нагороди на Іграх у Парижі. Зручність і невимушеність – ключові переваги цього напрямку.

Флористична ніжність

Принти з квітковими та овочевими мотивами знову на вершині популярності. Такі елементи гардеробу підкреслять вашу гармонію з природою та додадуть романтичного флеру вашому образу.

Вас також зацікавить: Купальник чорного кольору: плюси та мінуси, які варто знати перед покупкою

Ефект прозорості

Напівпрозорі деталі в одязі повертаються на модний олімп. Цієї осені вони стануть невід'ємною частиною гардеробу стильних жінок, привносячи нотку таємничості та вишуканості.

Чуттєвість у принтах

Одяг з принтами, що імітують контури тіла, м'язи та текстуру шкіри, буде надзвичайно затребуваним. Це ідеальний вибір для тих, хто прагне підкреслити свою чуттєвість та жіночність.

Раніше стилісти розкрили, які сумки будуть в моді у 2024 році.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!