ukr
русский

Які кольорові поєднання будуть у тренді у 2024 році

Ціхоцька Марія

Які кольорові поєднання будуть у тренді у 2024 році
В тренді яскраві поєднання кольорів

Відомий український дизайнер Андре Тан не перестає ділитися секретами моди зі своїми шанувальниками. Цього разу він публікує в Instagram добірку найактуальніших поєднань кольорів, які зроблять ваш образ стильним та трендовим у 2024 році.

Читайте також: Найкращі кольори для залучення удачі, кохання та грошей

  1. Пастельно-рожевий + червоний: ніжне поєднання з ноткою пристрасті, ідеально підходить як для романтичних зустрічей, так і для повсякденного життя.
  2. Кремово-жовтий + перламутрово-сірий: вишукане та аристократичне поєднання, яке підкреслить ваш елегантний смак. Ці кольори чудово підходять як для ділових зустрічей, так і для вечірніх виходів.
  3. Сірий + червоний: класика, яка ніколи не вийде з моди. Це поєднання завжди виглядає стильно та елегантно.
  4. Винний + синій: благородне та елегантне поєднання, яке підкреслить вашу індивідуальність. Ці кольори чудово підходять для створення ділових образів.
  5. Блакитний + коричневий: спокійне та затишне поєднання, яке створює відчуття комфорту та гармонії. Ці кольори чудово підходять для повсякденного життя.
  6. Коричневий + білий: універсальне поєднання, яке завжди виглядає свіжо та стильно. Ці кольори чудово підходять для створення образів в стилі casual.

Нагадаємо, ми вже писали, які кольори не можна одягати разом.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!