ukr
русский
English

Як візуально подовжити вії: дієвий лайфхак від модниць

Ціхоцька Марія

Як візуально подовжити вії: дієвий лайфхак від модниць
На довжину вій суттєво впливає техніка нанесення тушіНа довжину вій суттєво впливає техніка нанесення туші

Під час створення макіяжу ми зазвичай прагнемо акцентувати увагу на очах. У цьому процесі вії відіграють ключову роль. Проте не завжди вони мають ідеальний вигляд.

Виявляється, причина може критися у невдалому виборі щіточки для туші. Крім того, на довжину вій суттєво впливає й техніка нанесення туші. Про це розповідає візажист Ніл Скібеллі.

Як візуально подовжити вії за допомогою туші

Секрет полягає у використанні не однієї, а кількох щіточок під час нанесення туші на вії. Така техніка дозволить надати віям додаткового об'єму та витягнутості, а погляду - виразності.

"Ми звикли використовувати універсальний підхід, але я вважаю, що краще поєднувати різні типи щіточок та засоби для вій, задіюючи ті, які максимально видовжують та насичено фарбують", - ділиться Скібеллі.

Наприклад, якщо ви використовуєте об'ємну тушу для повсякденного макіяжу, то навіть після нанесення кількох її шарів, вії не будуть достатньо видовженими. Тому оптимально застосовувати дві туші: одну для об'єму, а іншу - для подовження, щоб досягти бажаного ефекту.

Читайте також: Як запобігти появі зморшок: косметологи радять робить це щодня

Як наносити туш

Спочатку візажист радить нанести легку туш, що візуально видовжує вії. Потім перейти до туші, яка надає об'єм та розділяє вії. Для цього можна використати вигнуту щіточку - вона не залишає грудочок.

Для більш виразного результату можна зачекати, доки туш підсохне, і нанести ще один шар. Так ви отримаєте максимально привабливий вигляд очей.

Нагадаємо, ми вже писали, як подовжити вії без туші.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!