ukr
русский
English

Як усунути негативну енергію з дому за допомогою оцту та кориці

Дутік Катерина

Як очистити будинок від негативної енергії
Як очистити будинок від негативної енергії

Деякі люди схильні почуватися некомфортно у власній оселі. Не маючи можливості виявити причину цього дискомфорту, вони живуть у нездоровому середовищі та переносять похмуру атмосферу.

Іноді виникає несподівана напруженість, і членів сім'ї охоплює почуття гіркоти та смутку. Якщо ваш будинок більше не є притулком, де ви почуваєтеся захищеним та безтурботним, велика ймовірність, що там циркулюють негативні енергії. Видання Sante Plus радить скористатися древнім ритуалом з оцтом та корицею, щоб позбутися шкідливих вібрацій.

Читайте також: 8 поширених прикмет про голку, які ви могли не чути

Негативна атмосфера будинку може занурити нас у чорну дірку та викликати виснаження, накликати проблеми. Хоча загальноприйнято, що позитивні люди приносять гарну енергію, що супроводжується радістю, життєвою силою та гармонією, деякі люди є жертвами негативної атмосфери у своєму життєвому просторі. Останні повинні проводити обряди очищення, щоб відганяти злих духів від свого дому.

Захисний ритуал з оцтом і корицею приносить духовне очищення та позбавляє ваш будинок від усіх негативних сутностей, які можуть його переслідувати. Маючи захисні властивості, кориця діє як енергетичний щит від токсичних думок і негативних сил, які можуть завдати шкоди нашому житловому простору. Крім багаторазового використання в домашніх умовах, оцет сприяє гармонізації навколишнього середовища, приносить зцілення та відганяє злих духів.

Ось кроки, які необхідно виконати для енергетичного прибирання вашого будинку:

1. Почніть з підмітання будинку зовні, щоб видалити пил та сміття.

2. Покладіть все, що ви підберете, у відро для сміття і негайно викиньте.

3. У відрі змішайте воду із 6 столовими ложками білого оцту.

4. Отриманою сумішшю протріть підлогу та вилийте брудну воду в каналізацію.

5. Коли закінчите, помістіть кілька паличок кориці у два літри води та варіть на слабкому вогні. Залиште настоюватися доти, поки кориця не випустить свою сутність, потім зніміть з вогню.

6. Знову вимийте підлогу цією водою в кожній кімнаті будинку, щоб прогнати будь-які негативні вібрації та очистити розум.

7. Виливайте брудну воду у каналізацію, щоб позбутися поганої енергетики з дому.

8. Обов'язково провітрюйте свій будинок, щоб стимулювати евакуацію шкідливих енергій.

9. Розгляньте можливість спалювання натуральних пахощів, щоб гармонізувати свій будинок, покращити циркулюючі вібраційні хвилі та захиститися від пристріту.

Раніше ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!