ukr
русский

Як прикрасити паску до Великодня: топ неординарних та стильних ідей

Ціхоцька Марія

Як прикрасити паску до Великодня: топ неординарних та стильних ідей
Є багато ідей для прикрашення паски

Великдень – це не лише день духовного оновлення, але й час сімейних затишних вечорів та смачних традиційних страв. Серед них паска займає почесне місце, стаючи окрасою святкового столу.

Багато господинь ламає голову, як де прикрасити паску. Кожній хочеться чогось цікавого та неординарного. Ми підкажемо кілька варіантів декорування паски. Про це пише Інформатор.юа.

Читайте також: Господині відкрили секрет тривалого зберігання паски свіжою

Як же урізноманітнити звичний декор та додати пасці оригінальності?

Чарівні маршмеллоу:

Найпростіший спосіб – покрити паску білковою глазур'ю та замість традиційної посипки використовувати маленькі маршмеллоу. Різнокольорові або однотонні, вони подарують пасці веселий та святковий вигляд.

Італійська вишуканість:

Для справжніх гурманів пропонуємо прикрасити паску макарунами. Ці вишукані тістечка, виготовлені власноруч або придбані в кондитерській, перетворять вашу паску на справжній витвір мистецтва.

Солодкі скарби:

Загляньте у ваші запаси та знайдіть там горіхи, насіння, сухофрукти, печиво – все, що вам подобається. Ці прості інгредієнти стануть чудовим доповненням до пасхального декору.

Кольорова феєрія:

Втомились від одноманітної білої глазурі? Додайте уяву та за допомогою харчових барвників перетворіть паску на веселу веселку! Різнокольорові глазурі можна доповнити посипкою, шматочками шоколаду чи горіхів.

Пряничні зайчики:

Любителі пряників можуть створити справжніх великодніх зайчиків та прикрасити ними паску. Цей оригінальний декор не лише порадує дітей, але й додасть святковій випічці домашнього затишку.

Натуральні акценти:

Для прихильників натурального декору пропонуємо використовувати свіжі ягоди або фрукти. Викладені на глазурі, вони подарують пасці не лише вишуканий вигляд, але й свіжий аромат.

Яйце як символ:

Не забудьте про декор з яйцями! Це можуть бути як неїстівні гніздечка, так і апетитні шоколадні яйця, які стануть не лише окрасою, але й смачним доповненням до паски.

Нагадаємо, ми вже писали, що не можна робити під час випікання паски.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!