ukr
русский
Polski
English

Як прибрати гіркоту цибулі: Джеймі Олівер розкрив секрет

Діана Бондаренко

Як прибрати гіркоту цибулі: Джеймі Олівер розкрив секрет
Що робити, аби цибуля не гірчила. Джерело: pixabay

Цибуля є основою багатьох рецептів. Іноді вона може гірчити, проте це відбувається через неправильне приготування.

Шеф-кухар Джеймі Олівер розповів про основні помилки та назвав кроки, що допоможуть назавжди позбутися гіркоти цибулі, передає видання Mirror.

Цибуля, безсумнівно, є одним з основних інгредієнтів у багатьох стравах, починаючи від соусів до макаронних виробів і закінчуючи карі й супами. Проте, недоліки у підготовці цього інгредієнту можуть вплинути на кінцевий результат.

Джеймі Олівер розкрив секрет, який дізнався від італійської кухарки Нонни Розанни. Цей простий, але ефективний кулінарний прийом полягає в тому, аби помити нарізану цибулю перед приготуванням. За словами шеф-кухаря, такий метод не лише робить цибулю м'якшою, але і додає додаткової солодкості під час приготування.

Читайте також: Діти будуть в захваті: Як приготувати корисний та оригінальний сніданок

"Я використовую її (італійки Нонни Розанни, – ред.) прийом, миючи нарізану цибулю, щоб зробити її м’якшою, і ця волога також допомагає додати додаткової солодкості під час приготування!" – сказав Джеймі Олівер.

Він додав, що ті, хто стурбовані, що цибуля може бути надто солодкою, можуть додати до овочу трохи білого оцту, аби створити потрібний контраст.

Нагадаємо, UAportal розповів, як приготувати соковиті рублені котлети з курятини лише за 10 хвилин. Вони дуже соковиті, ароматні і не розвалюються на шматки завдяки одному секретному інгредієнту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!