ukr
русский

Як змити фарбу з волосся вдома: три дієвих методи

Ціхоцька Марія

Як змити фарбу з волосся вдома: три дієвих методи
Існує безліч домашніх методів, які допоможуть вам зняти фарбу з волосся

Втомилися від штучного кольору волосся і мрієте повернути його до природного відтінку? Не поспішайте бігти до перукаря! Існує безліч домашніх методів, які допоможуть вам зняти фарбу з волосся, не завдаючи їм шкоди. Про це пише Главред.

Читайте також:Як правильно мити голову, щоб волосся сяяло: топ-2 лайфхаки

Масляні обгортання:

  • Оливкова або кокосова олія: Ці олії багаті поживними речовинами, які не тільки допоможуть зняти фарбу, але й зволожать ваше волосся. Нанесіть олію на все волосся, одягніть шапочку для душу і залиште на кілька годин, а краще на ніч. Вранці ретельно вимийте волосся шампунем.
  • Мед: Мед володіє природними відбілюючими властивостями, які допоможуть освітлити ваше волосся. Змішайте мед з оливковою олією в пропорції 1:1, нанесіть на волосся і залиште на кілька годин. Потім вимийте волосся шампунем.

Маски з вітаміном C:

Вітамін C - це потужний антиоксидант, який може допомогти зруйнувати молекули фарби.

  • З порошку вітаміну C: Розчиніть 1 столову ложку порошку вітаміну C в 2 склянках теплої води. Додайте сік 1 лимона і 1 столову ложку оливкової олії. Нанесіть суміш на волосся і залиште на 30 хвилин. Потім вимийте волосся шампунем.
  • З таблеток вітаміну C: Розітріть 2-3 таблетки вітаміну C в порошок і додайте до свого звичного шампуню. Вимийте волосся як зазвичай.

Кисломолочні продукти:

  • Сметана або йогурт: Кисломолочні продукти містять молочну кислоту, яка може допомогти зняти фарбу з волосся. Нанесіть сметану або йогурт на волосся, одягніть шапочку для душу і залиште на 30 хвилин. Потім вимийте волосся шампунем.

Важливо!

  • Ці методи зняття фарби можуть діяти поступово, тому не очікуйте миттєвого результату.
  • Якщо у вас темне волосся, зняття фарби може бути складніше. В такому випадку рекомендується звернутися до професіонала.
  • Перед використанням будь-якого нового методу на невеликій ділянці волосся, щоб переконатися, що він не викликає алергічної реакції.
  • Будьте обережні при нанесенні сумішей на волосся, щоб не забруднити одяг.

Нагадаємо, ми вже писали, як відростити довге та здорове волосся.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!