ukr
русский
Polski

Як зробити гарячий шоколад ще смачнішим: поради гурманів

Ціхоцька Марія

Як зробити гарячий шоколад ще смачнішим: поради гурманів
Якщо додати в гарячий шоколад кілька додаткових інгредієнтів, то він стане ще смачнішим

Гарячий шоколад - це улюблений зимовий напій багатьох людей. Він не тільки зігріває, але й дарує відчуття свята. А якщо додати в гарячий шоколад кілька додаткових інгредієнтів, то він стане ще смачнішим і цікавішим.

Про це пише Shuba.

Розморожені вишні, вишневий сік

Поєднання шоколаду і вишні - класичне і завжди виграшне. Щоб додати в гарячий шоколад вишневий аромат, можна використовувати вишневий сироп, подрібнені розморожені вишні або одну чайну ложку вишневого соку. Для святкового вигляду можна прикрасити гарячий шоколад коктейльною вишнею.

Нутелла

Ложечка шоколадно-горіхової пасти додасть у гарячий шоколад чудовий аромат фундука. Нутеллу можна приготувати в домашніх умовах, це досить просто і економічно.

Читайте також: Захистить від вірусів та зміцнить імунітет: Як приготувати натуральний чай зі спеціями

Подрібнене Oreo або інше шоколадне печиво

Подрібнене шоколадне печиво додасть у гарячий шоколад хрустку текстуру і приємний смак. Для святкового вигляду можна прикрасити гарячий шоколад збитими вершками.

Кориця, мускатний горіх або бадьян

Додайте в гарячий шоколад трохи спецій, щоб зробити його більш пряним і ароматним. Експериментуйте з паличками кориці, меленою корицею, меленим мускатним горіхом та/або бадяном. Також можна додати суміш спецій для гарбузового пирога.

Нагадаємо, ми вже писали, що додати до гарячого шоколаду, щоб смак став ще смачнішим.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!