ukr
русский

Ці предмети на кухні залучають в дім достаток: перевірте їх наявність

Анастасія Крищук

Ці предмети на кухні залучають в дім достаток: перевірте їх наявність
Ці речі варто тримати на своїй кухні для притягування достатку. Джерело: freepik

Кухня в домівці вважається особливим сакральним місцем. Тут не тільки створюють кулінарні шедеври, але й збирається родина, проводять час з друзями, або насолоджуються чашкою кави на одинці.

Це приміщення наповнена унікальною атмосферою, яка може сприяти привабленню достатку, радості та фінансового добробуту. Команда UAportal спільно з ТСН ділиться секретами, які предмети необхідно мати на вашій кухні, аби притягнути до вашого життя процвітання.

Читайте також: Що означає, якщо вдома завелися мурахи

Які речі на кухні притягують в дім щастя та достаток

Дзеркало. Розмістіть дзеркало так, щоб воно відображало полум’я кухонної плити, так енергетика грошей підвищуватиметься в рази. Не забувайте про ідеальну чистоту дзеркала – воно повинно блищати, щоб залучити достаток і гармонію.

Рослини. Заповніть ваше підвіконня різноманітними домашніми рослинами. Добре підходить м’ята, розмарин, базилік, або шавлія, адже вони як магніт притягують достаток. Піклуйтеся про їх здоров’я, і вони віддячать вам рясними фінансовими надходженнями.

Жовті відтінки. Внесіть в інтер’єр кухні елементи жовтого кольору, як-от фіранки, картини, статуетки, посуд, або текстиль. Жовтий – колір багатства, він наповнить ваш дім гармонією і достатком.

Круглі предмети. Декоруйте кухню предметами круглої форми, які символізують нескінченність і невичерпність. Круглий стіл чи тарілки з круглими візерунками допоможуть зберегти фінансову стабільність.

Спеції. Запасіться спеціями з сильною енергетикою, такими як ваніль, гвоздика, лаврове листя, імбир, кріп тощо. Вони збільшать ваші шанси на фінансовий успіх.

Нагадаємо, раніше ми розповідали коли та чому не варто дарувати рушники.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!