ukr
русский

Його величність тренч: головний тренд осені - 2024

Ціхоцька Марія

Його величність тренч: головний тренд осені - 2024
Тренчі будуть на піку моди восени-2024

Попри те, що літня пора ще не добігла кінця, осінні нотки вже відчуваються у повітрі, спонукаючи нас готуватися до нового сезону. Центральним елементом гардеробу 2024 року стане незмінно елегантний тренч — багатофункціональна верхня одежа, що ніколи не втрачає своєї актуальності. Про це пише Радіотрек.

Шанувальники моди надають перевагу традиційним кольорам: бежу, шоколадному, чорному та сірому. У фаворі не лише плащова тканина, а й шкіряні вироби, зокрема моделі з рельєфним візерунком "під крокодила".

Вас також зацікавить: Купальник чорного кольору: плюси та мінуси, які варто знати перед покупкою

Щодо комбінування, тут відкривається широке поле для експериментів. Найпопулярніший ансамбль включає тренч у поєднанні з блузою або гольфом, короткими шортами з костюмної чи шкіряної матерії та чобітьми на високих підборах. За прохолоднішої погоди шорти можна замінити міні-спідницею або обрати просторі брюки, джинси чи максі-спідницю. Для завершення образу рекомендується додати довгий шарф, шовкову хустку або накинутий на плечі светр, а також головний убір — кепку, берет або капелюх з широкими крисами.

Раніше стилісти розкрили, які сумки будуть в моді у 2024 році.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!