ukr
русский
English

Чим підживлювати фікус взимку, щоб він добре ріс: прості поради

Ігор Романько

Чим удобрити фікус взимку
Чим удобрити фікус взимку

Серед капризних рослин, які завжди щось "не так", фікус вирізняється особливою вибагливістю. Цій рослині завжди здається, що чогось їй не вистачає – будь то полив, освітлення чи добрива.

Пропонуємо вам ефективний метод підживлення, який точно сподобається вашому фікусу. З цим простим методом ви зможете задовольнити капризи вашого фікуса та забезпечити йому необхідні елементи живлення для здорового і красивого зростання, пише prostoway.

Читайте також: Очищають та зволожують повітря: 5 рослин-антиалергенів

Деталі:

  1. Стан рослини: Важливо врахувати, що підживлення слід застосовувати лише у випадку, якщо фікус здоровий і не має жодних ознак захворювання. Добрива слід вносити в наповнений вологою грунт. Якщо ви недавно пересаджували фікус, утримуйтеся від підживлення протягом наступних 40 днів.
  2. Приготування цукрового сиропу: Приготуйте цукровий сироп, розчинивши 0,5 чайної ложки цукру у 500 мл води. Використовуйте цей розчин для поливу фікуса.
  3. Ефекти цукрового сиропу: Цукровий сироп сприятиме активізації росту пагонів, покращенню коліру листя і збільшенню щільності фікусу.

Нагадаємо, ми вже писали, які рослини можуть рости у тіні.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!