ukr
русский
English

Американка скинула 98 кг завдяки одній простій закусці: фото до та після

Билім Олена

Американка скинула 98 кг завдяки одній простій закусці: фото до та після
Жінка демонструє результати схуднення. Джерело: Anna Tarazevich/pexels.com

Емі Сатер з США скинула 98 кілограмів завдяки вживанню мигдалю. Жінка протягом 5 років їла жменю мигдалю щодня, що допомогло їй нормалізувати рівень цукру в крові, позбутися ліків проти діабету та значно схуднути.

Емі протягом багатьох років боролася з зайвою вагою. Її вага сягала 176 кілограмів, і вона постійно відчувала втому та дискомфорт. Жінка перепробувала безліч дієт, але нічого не давало стійкого результату, пише портал Woman's World.

Також пропонуємо прочитати: Їсти, щоб худнути: 6 видів безглютенового борошна для корисної випічки

Все змінилося, коли Емі почала їсти мигдаль. За порадою дієтолога, вона включила жменю мигдалю до свого щоденного раціону. Мигдаль багатий на клітковину, білок та корисні жири, завдяки чому він надовго дає відчуття ситості та допомагає контролювати рівень цукру в крові.

Американка скинула 98 кг завдяки одній простій закусці: фото до та після
Емі Статер до та після схуднення. Джерело: womansworld.com

Вже через кілька місяців Емі помітила значні зміни. Вона почала втрачати вагу, їй стало більше енергії, а рівень цукру в крові нормалізувався. Завдяки мигдалю Емі вдалося відмовитися від ліків проти діабету.

За 5 років Емі скинула 98 кілограмів. Її розмір одягу з 32 зменшився до 8-10. Зараз Емі веде активний спосіб життя, їсть здорову їжу і регулярно вживає мигдаль.

Вживання мигдалю може допомогти вам схуднути, покращити здоров'я та самопочуття.

Увага! Цей контент має виключно інформаційний характер і не містить жодних медичних порад. З приводу прийому ліків, встановлення діагнозів та інших медичних порад зверніться до лікаря.

Раніше експерти назвали три головні правила, як не набирати вагу після 40 років

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!