русский
Астрологія і гороскопи

Представники трьох знаків зодіаку отримають можливості в різних сферах життя

Марина Грамович

Горокоп для Діви, Терезів і Стрільця
Горокоп для Діви, Терезів і Стрільця. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп, у якому йдеться про вплив дорогоцінних каменів на три знаки зодіаку: Діва, Терези і Стрілець. Дізнаємося про силу діамантів, топазів і берилів, які можуть направляти і розширювати можливості людей.

Діва

Вважається, що діаманти захищають від чорного чаклунства, сварок, психічних і фізичних захворювань, розкривають таємниці і дарують владу. Ці дорогоцінні камені слугують захисним щитом, оберігаючи від негативних впливів і сприяючи ясності мислення. Для Дів сила діамантів посилить інтуїцію і розкриє приховані істини. 

Терези

Топаз з його чарівними відтінками синього, золотистого, рожевого і червоного посилює інтуїцію і допомагає впливати на інших. Терези будуть природно притягувати енергію топазу, оскільки він посилює дипломатичні навички і сприяє гармонійним відносинам. 

Стрілець

Берил з його яскравими зеленими відтінками буде резонувати зі Стрільцями. Вважається, що цей дорогоцінний камінь приносить удачу в коханні, допомагає в наукових пошуках і забезпечує захист у подорожах. Берил підсилює авантюрний дух і допитливість Стрільців. З силою берилу можна отримати новий досвід і розширити горизонти.