русский
Соціум

Звільніть свій передпокій від негативу: корисні прийоми та поради

Марина Грамович

Прості позитивного домашнього середовища
Поради щодо усунення негативної енергії. Джерело: www.pexels.com

Очищення негативної енергії в коридорі важливе створення гармонійного життєвого простору. UAportal підготував огляд деяких способів, які допоможуть розвіяти негативний вплив.

Один із способів очистити передпокій від негативної енергії – поставити біля вхідних дверей миску з морською сіллю. Вважається, що вона вбирає негативну енергію, створюючи таким чином позитивнішу атмосферу в будинку.

Ще одна порада – повісити у передпокої невелике дзеркало, щоб відбивати негативну енергію назовні. Крім того, кілька кімнатних рослин у передпокої допоможуть очистити повітря та створити більш заспокійливу атмосферу.

Читайте також: Терміново позбавтеся цього: які 5 речей у вашому будинку можуть бути магічним підкладом

Подумайте про те, щоб додати мансардне вікно або використовувати прозорі штори, щоб впустити більше сонячного світла. Відкриття вікон для циркуляції свіжого повітря також допомагає освіжити енергетику передпокою.

Додавання дзвіночка біля вхідних дверей також допоможе розвіяти негативну енергію і створити заспокійливі звуки, коли люди заходять в будинок. Нарешті, використання яскравих та піднятих кольорів у передпокої може сприяти підйому та розвіяти будь-який застарілий негатив.

Раніше ми розповідали, які 5 речей притягують сварки до будинку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !