русский
Polski
English
Суспільство

Капсули для прання проти порошку: що ефективніше

Марина Грамович

Капсули для прання проти порошку: що ефективніше
Порошок або капсули для прання. Джерело: UAportal

У цій статті ми розглянемо, чи пральні капсули перевершують пральний порошок з точки зору ефективності очищення. UAportal підготував цю статтю, щоб допомогти вам прийняти зважене рішення у виборі засобу для прання.

Ефективність

І пральні капсули, і порошок є популярними методами прання одягу, але їхня ефективність відрізняється. Капсули для прання перевершують за ефективністю очищення завдяки своїй концентрованій формулі. Це забезпечує рівномірний розподіл миючого засобу під час прання, в результаті чого одяг стає чистішим.

Читайте також: Для чого у пральну машинку класти каштани: дієвий лайфхак

Зручність

Коли справа доходить до зручності, капсули для прання мають перевагу. Вони містять заздалегідь відміряні дози, що усуває необхідність відмірювання і робить їх простими у використанні.

Вартість

Якщо розглядати вартість, то пральний порошок виявляється більш економним варіантом. Хоча капсули для прання можуть мати вищу початкову вартість за одне завантаження, пральний порошок забезпечує більшу кількість прань за нижчу загальну вартість. 

Раніше ми писали про режим пральної машинки, який краще не використовувати, щоб речі не залишалися брудними після прання, а також що робити після прання, щоб у пральній машині не з'явилися цвіль і поганий запах.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!