русский
English
Polski
Лайфхаки

Які рослини можуть знищити цвіль та забезпечити свіже повітря в оселі

Владислав Москаленко

Рослини для боротьби з цвіллю для вашого дому
Рослини, які можуть боротися з цвіллю . Джерело: www.pexels.com

UAportal підготував цінну інформацію про те, як деякі рослини з їх індивідуальними властивостями можуть сприяти здоровішому середовищу в приміщенні, запобігаючи розвитку цвілі. У цій статті ми детальніше розповімо про ефективність рослин у боротьбі з цвіллю.

Алое Віра

При розміщенні у вологих місцях будинку рослина може допомогти поглинати надлишок вологи з повітря, створюючи несприятливе середовище для цвілі. Маючи вдома кілька рослин алое, можна не тільки запобігти також покращити якість повітря в приміщенні.

Читайте також: Можна отруїтись і не тільки: які кімнатні рослини не слід тримати вдома

Зміїна рослина

Зміїна рослина відома своєю невибагливістю у догляді та здатністю процвітати при слабкому освітленні. Також ця рослина є чудовим помічником у профілактиці цвілі, особливо у ванних кімнатах. Властивості очищати повітря роблять рослину оптимальним вибором для зменшення цвілі в домі. 

Англійський плющ

Англійський плющ має природну здатність фільтрувати цвіль з повітря, що робить його ефективним природним борцем. Ба більше, рослина допомагає очищати повітря. 

Нагадаємо, що кожна любителька квітів прагне, щоб її вазони були найпишніші, найкрасивіші та здорові. Але чи знали ви, що недорога спеція, яку кожна господиня використовує для випічки, може допомогти виростити ідеальні квіти на підвіконні.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!