русский
Polski
English
Лайфхаки

Як усунути неприємний запах з термоса: дієві поради

Владислав Москаленко

Як усунути неприємний запах з термоса: дієві поради
Як відмити термос. Джерело: Pexels

Неминуче, що при частому використанні, термос може з часом набути неприємного запаху. Регулярне миття не може повністю допомогти позбутися цих запахів, бо все одно залишаються стійкі аромати, які можуть бути досить відразливими. Однак UAportal підготував один простий та ефективний спосіб вирішити цю проблему без додаткових зусиль.

Щоб швидко усунути неприємний запах з термоса, спробуйте налити в ємність спеціальний солодкий розчин. Це не газований напій чи сік, а суміш зі звичайної води та цукру. Ця дивовижна комбінація творить чудеса, нейтралізуючи небажані запахи з мінімальними зусиллями.

Читайте також: Як вибрати якісний термос для їжі та напоїв: види, матеріали та функціональність

Для цього наповніть термос сумішшю води з цукром. Тепер знайдіть велику каструлю і наповніть її чистою водою. Помістіть термос всередину каструлі так, щоб він був повністю занурений, створивши щось на кшталт імпровізованої конструкції.

Доведіть воду в каструлі до кипіння і залиште її на кілька хвилин. Повторіть цей крок один або два рази, щоб забезпечити максимальну ефективність. Після завершення процедури обережно вийміть термос з каструлі, а воду з цукром можете вилити в раковину.

Насамкінець ретельно промийте термос свіжою водою зсередини і зовні. Тепер ваш термос буде повністю позбавлений будь-якого неприємного запаху або стійких ароматів і готовий до подальшого використання.

Нагадаємо, UAportal розповів про 5 дієвих способів, які допоможуть відмити кухонні шафи від жиру та бруду.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !