русский
Polski
Лайфхаки

Як тепло та комфортно одягнутися взимку: 5 стильних порад

Владислав Москаленко

Як тепло та комфортно одягнутися взимку: 5 стильних порад
5 порад для зимового гардероба. Джерело: Pexels

UAportal розповів кілька цінних порад, як одягатися взимку, щоб забезпечити комфорт. Дізнайтеся про те, як залишатися в теплі та мати стильний вигляд впродовж холодних місяців.

Багатошаровість

Взимку багатошаровість має важливе значення. Спочатку візьміть одяг, який відводить вологу, потім той, який зігріває, а далі – вітростійкий.

Читайте також: Як виглядати дорого: Андре Тан розповів про образи в стилі Old Money

Теплі тканини

Ще одним важливим аспектом зимового вбрання є вибір тканин, які зберігають тепло, таких як шерсть та фліс. Ці матеріали добре утримують температуру тіла та забезпечують ізоляцію, а також відводять вологу.

Аксесуари

Аксесуари відіграють важливу роль у збереженні тепла взимку. Придбайте рукавички, зручну шапку або шапку-вушанку, щоб утеплити голову, і шарф, який забезпечить додатковий шар навколо шиї.

Зимове взуття

Обирайте черевики, спеціально розроблені для зимових умов, з водонепроникною зовнішньою поверхнею, теплоізоляційною підкладкою та неслизькою підошвою.

Додаткові елементи

Також розгляньте можливість надягати легінси або колготки під штани для додаткового утеплення. Використовуйте термошкарпетки чи шкарпетки з флісовою підкладкою, а також кладіть термоустілки у взуття.

Нагадаємо, український дизайнер Андре Тан назвав моделі одягу, які варто купувати, якщо ви хочете носити їх довго та бути стильними. Ці речі залишаться актуальними тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!