русский
English
Polski
Лайфхаки

Як розпочати свій ранок: 5 порад для поживного сніданку

Марина Грамович

Як розпочати свій ранок: 5 порад для поживного сніданку
5 порад для поживного сніданку. Джерело: Pexels

У напруженому ритмі життя ми часто нехтуємо сніданком, обмежуючись простою кавою та бутербродом. Проте всі ми знаємо, що цей прийом їжі має важливе значення для підвищення рівня енергії та продуктивності протягом дня. UAportal розповів про 5 перевірених ідей сніданку, які не тільки забезпечать вас життєвою енергією, але й подарують чудовий настрій!

Яйця з авокадо

Почніть свій день з продуктів, багатих на корисні жири, таких як яйця в поєднанні з улюбленими овочами. Це активізує метаболізм та забезпечить ситний прийом їжі. Ви можете вибрати такі добавки, як авокадо, гриби, шпинат і помідори, щоб додати смаку та поживної цінності.

Домашні кекси

Якщо ви хочете підсолодити свій ранковий раціон, домашні кекси – чудовий вибір. Подумайте про використання вівсяного борошна та сезонних фруктів або ягід. Таким чином, ви зможете насолоджуватися чудовими ласощами без шкоди для здоров'я.

Вівсянка

Вівсянка – класичний варіант здорового сніданку, відомий своєю здатністю дарувати відчуття ситості на довгі години. Вона особливо корисна для тих, хто часто відвідує спортзал, оскільки забезпечує хорошу дозу постійної енергії. Урізноманітніть вівсянку, додавши до неї йогурт або молоко, а також мед, фрукти та горіхи.

Читайте також: Як приготувати корисну піцу без духовки за 20 хвилин: простий рецепт

Смузі-боул

Освіжаючий і поживний тренд для сніданку – це смузі-боул. Змішайте ваші улюблені фрукти, овочі та кокосову воду, мигдальне молоко або йогурт, а потім вилийте все в чашу. Додайте різноманітні начинки, такі як гранола, насіння чіа, горіхи та нарізані фрукти, щоб зробити його більш ситним.

Парфе з йогурту

Йогурт –це багатий білками варіант сніданку, який допоможе вам почуватися ситими та енергійними протягом усього дня. Приготуйте чудове парфе, змішавши йогурт із сумішшю мюслі, горіхів, насіння та свіжих фруктів. Це не тільки смачний і збалансований сніданок, але й чудовий спосіб внести нотку елегантності у вашу ранкову рутину.

Нагадаємо, що UAportal зібрав три найкращі рецепти маринаду для курячого шашлику, які будуть смакувати всім.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!