русский
Polski
Лайфхаки

Як швидко та без хімії почистити раковину

Владислав Москаленко

Як швидко та без хімії почистити раковину
Лайфхаки для чищення раковини. Джерело: UAportal

UAportal підготував добірку ефективних порад, як правильно чистити раковину у ванній, використовуючи лише натуральні засоби. Попрощайтеся з використанням покупних засобів для чищення.

Оцет 

Оцет може ефективно і без хімічних засобів очистити раковину у вашій ванній кімнаті. Почніть з того, що вилийте чашку оцту в раковину і залиште її на кілька хвилин, щоб він розщепив усі відкладення. Потім ретельно почистіть раковину старою зубною щіткою або скребком, приділяючи особливу увагу забрудненим або брудним ділянкам.

Читайте також: П'ять дешевих та дієвих способів прочистити каналізацію: один з них краще проводити вночі

Харчова сода

Харчова сода – ще один натуральний засіб для очищення раковини у ванній кімнаті. Посипте содою всю поверхню раковини. Далі створіть пінистий розчин, змішавши рівні частини води та оцту. Вилийте розчин на соду і залиште на кілька хвилин, щоб він розпушив і видалив бруд і плями.

Лимон

Щоб наповнити ванну кімнату освіжаючим ароматом під час чищення раковини, скористайтеся лимоном. Розріжте лимон навпіл і натріть ним раковину, вичавивши сік на поверхню.

Натуральні кислоти, що містяться в лимоні, допоможуть розчинити бруд і залишать вашу раковину пахнути свіжістю. Потім промийте раковину теплою водою, щоб видалити залишки засобу.

Нагадаємо, ми розповіли, як легко видалити засмічення з забитої раковини.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!