русский
Астрологія і гороскопи

Дорогоцінні каміння змінять життя трьох знаків зодіаку

Марина Грамович

Вплив каменів на відкриття здібностей трьох знаків зодіаку
Гороскоп на 17 серпня для Дів, Козерогів та Водоліїв. Джерело: UAPortal

Розташування небесних тіл часто переплітається з дорогоцінними каменями, що призводить до унікальної взаємодії енергій, які можуть спрямовувати та надавати сили людям, народженим під різними знаками зодіаку. UAportal підготував гороскоп для Дів, Козорогів та Водоліїв та розповів, як діаманти, сапфіри та рубіни впливають на їхні енергії.

Діва

Вважається, що Діаманти рятують від чорного чаклунства, сварок, душевних і фізичних хвороб, розкривають таємниці та дарують силу. Ці дорогоцінні камені мають здатність відштовхувати негативну енергію і захищати, особливо тих, хто народився під знаком Діви.

Своїм іскристим блиском вони символізують чистоту, ясність і силу. Прийміть енергію Діамантів і дозвольте їм вести вас до успіху і самореалізації.

Козоріг

Сапфіри, часто глибокого синього кольору, вважаються каменями довголіття, влади, духовної сили, чистоти помислів, розсудливості, краси, доброти, любові і надії.

Люди, народжені під знаком Козорога, можуть використовувати трансформаційну енергію Сапфірів, щоб посилити інтуїцію і з'єднатися з внутрішньою мудрістю. Нехай заспокійливі вібрації дорогоцінного каміння допоможуть вам приймати мудрі рішення і виявляти свої найпотаємніші бажання.

Водолій

Рубіни, відомі своїм глибоким червоним кольором, асоціюються з владою, досягненнями, блиском, творчістю, любов'ю і жагою до життя. А Водолії мають природну схильність до творчості, новаторства та оригінальності.

Прийміть вогняну енергію Рубінів, щоб розпалити пристрасть і творчі починання. Нехай яскрава енергія каменю надихає прийняти свою унікальність і зробити вагомий внесок у розвиток навколишнього світу.