русский
Суспільство

Аби не втратити спокій: які речі не можна викидати з дому

Владислав Москаленко

Аби не втратити спокій: які речі не можна викидати з дому
Які речі не можна викидати з дому. Джерело: UAportal

Справжнє щастя, удача, фінансова стабільність і матеріальний добробут значною мірою залежать від затишку і спокою вашої оселі. Тому UAportal розповідає, які речі не можна викидати з дому.

Захаращене житло, наповнене напівзруйнованими і застарілими речами, такими як старий одяг, антикварні або пошкоджені дзеркала, вицвілі і пожовклі фотографії або надщерблений посуд, не є домівкою, схожою на місце спочинку.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

Такий стан безладу перешкоджає безперешкодному потоку позитивних енергій, оскільки все в цьому помешканні стає насиченим негативом. Тому вкрай важливо звільнити свій життєвий простір від будь-яких залишків негативу. Однак є певні речі, від яких ні в якому разі не можна відмовлятися.

У жодному разі не можна викидати ікони, Біблії чи будь-які інші релігійні предмети. Кожен з цих артефактів має особливу енергетичну структуру, яка здатна позитивно впливати на ваше життя.

Викидаючи такі сакральні предмети, ви виявляєте глибоку неповагу до вищих сил, а отже, запрошуєте у своє життя різноманітні негаразди та проблеми.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!