ukr
русский
English

Викиньте ці 4 речі з дому, щоб запобігти бідності

Марина Грамович

Викиньте ці 4 речі з дому, щоб запобігти бідності
Речі, які перешкоджають фінансовому розвитку. Джерело: Pexels

Досягнення достатку та фінансової стабільності є базовим бажанням для багатьох людей. Хоча щоденна праця має важливе значення, дехто вірить у силу забобонів та прикмет, які можуть як притягувати, так і відштовхувати багатство.

Цікаво, що в наших домівках є певні предмети, які, за повір'ями, притягують бідність, тому з ними бажано розлучитися. UAportal розглядає ці предмети і розповідає, чи варто прибрати їх з нашого оточення, щоб отримати шанс на більш заможне майбутнє.

1. Зламані речі

Меблі, такі як стільці, шафи без ручок або столи, які постійно хитаються, слугують постійним нагадуванням про фінансові труднощі. Бажано раз і назавжди прибрати ці предмети з житлового простору. Відсутність зламаних предметів допоможе створити більш позитивну атмосферу, що сприяє фінансовому зростанню.

2. Порожні гаманці

Існує давнє повір'я, що гаманці мають унікальний символізм, пов'язаний з достатком. Зношені або порожні гаманці сприймаються як провісники фінансового дефіциту. Щоб уникнути цієї негативної енергії, якнайшвидше викидайте старі, пошарпані гаманці і звертайте особливу увагу на речі, що зберігаються в них. Не забудьте вийняти всі непотрібні дрібнички і зберігайте в гаманці лише картки та гроші.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

3. Пошкоджений або розбитий посуд

Зберігання розбитого або пошкодженого посуду в будинках може не тільки порушити стосунки з оточуючими, але й перешкоджати добробуту. Ці предмети символізують нестабільність і розбрат, які згубно впливають на залучення фінансового достатку. Бажано викинути будь-який зіпсований посуд і замінити його новим, гармонійним набором, щоб створити позитивну енергетику в житловому просторі.

4. Штучні та зів'ялі квіти

Вважається, що штучні та зів'ялі квіти пронизує негативна енергія, яка перешкоджає розвитку здорового та динамічного росту в житті, в тому числі й у фінансових питаннях. Щоб створити середовище, сприятливе для матеріального процвітання, подбайте про те, щоб рослини в домівках були живими, квітучими і візуально привабливими.

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!