ukr
русский

Речі, які не можна позичати: це має знати кожен господар

Марина Грамович

Речі, які не можна позичати: це має знати кожен господар
Що не варто давати в борг. Джерело: Pexels

Позичання речей може мати певні наслідки, про які варто пам'ятати. Знаючи, що не можна позичати, ми можемо забезпечити власне щастя та уберегтися від негативних наслідків. UAportal розповів про конкретні речі, які ніколи не слід позичати.

Гроші

Позичаючи гроші, особливо коли це ваш останній резерв, ви можете накликати на свою сім'ю стан фінансової нестабільності. Бажано уникати позичання коштів взагалі, незалежно від обставин.

Хліб

Уникайте позичати останній шматок хліба, особливо ввечері або з порога будинку. Це може призвести до напружених стосунків у сім'ї та спричинити економічні труднощі.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

Сіль

Позичати сіль – до неприємностей як у роботі, так і в коханні. Мудро утриматися від її повернення, оскільки це може принести у ваше життя несподівані труднощі.

Одяг

Позичаючи одяг, ви переносите енергетику іншої людини на нього, що потенційно може негативно вплинути на ваше власне благополуччя. Коли ви позичаєте або даєте речі, бажано обмінюватися символічною оплатою, а не робити це безкоштовно.

Посуд

Позичаючи посуд сусідам, ви також обмінюєтеся особистою енергією. Щоб зберегти власний енергетичний баланс, утримайтеся від позичання, а натомість заохочуйте сусідів користуватися власним.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!