ukr
русский

У які дні не можна прибирати, аби не втратити гроші й удачу

Марина Грамович

У які дні не можна прибирати, аби не втратити гроші й удачу
Коли не можна прибирати в квартирі. Джерело: Pexels

Коли справа доходить до прибирання будинку, багато людей не звертають особливої уваги на день тижня. Незалежно від того, чи це витирання підлоги, чищення поверхонь від пилу, чи догляд за килимами, рутинні справи часто не враховують будь-яких потенційних наслідків. UAportal розповів, що день тижня для прибирання відіграє важливу роль у залученні грошей та удачі.

За народними повір'ями, п'ятниця є найбільш несприятливим днем для прибирання житла. Займатися такими діями, як протирання підлоги, витирання пилу та обробка килимів саме в цей день вважається вкрай небажаним. Отже, рекомендується перенести ці завдання на інший час.

Читайте також: Які 5 речей притягують сварки в оселю: народні прикмети

Ігнорування таких рекомендацій, згідно з повір'ями, може призвести до різних неприємностей. Зокрема, тих, хто нехтує цими прикметами, можуть спіткати фінансові проблеми. У сім'ї може зменшитися джерело доходу і, на жаль, родина може зіткнутися з жахливими реаліями бідності.

Нещастя може спіткати не лише голову сім'ї, але й усіх мешканців будинку. Їхні статки зменшуються, а удача, здається, вислизає крізь пальці.

Нагадаємо, ми розповіли, що станеться, якщо помити посуд у гостях. 

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!