ukr
русский

У які дні не варто мити голову, щоб зберегти позитивну енергетику

Марина Грамович

У які дні не варто мити голову, щоб зберегти позитивну енергетику
Коли не слід мити голову. Джерело: Pexels

Згідно з давніми віруваннями, наше волосся мало значну силу як захисний амулет, здатний відвернути нещастя. Певні дні вважалися несприятливими для миття голови, оскільки це зменшує удачу і накликає нещастя. UAportal розповів коли найкраще це робити, а в які дні не варто.

Езотеричні вірування свідчать, що вівторок і субота мають найбільш сприятливу енергетику для миття волосся. Вважається, що саме ці дні притягують удачу і багатство. Для максимальної ефективності рекомендується мити голову вранці, закладаючи основу для дня успіху і підвищення особистої продуктивності.

Читайте також: Як правильно повісити дзеркало, щоб удома був достаток, гармонія та гроші

Тим не менш, є дні, які краще оминути, коли справа доходить до миття голови. П'ятниця та неділя вважаються менш ідеальними днями, а понеділок найбільш несприятливим.

Бажано утриматися від миття волосся в ці дні, щоб захистити накопичену удачу і прагнення. Це допоможе вам уникнути будь-яких потенційних проблем і забезпечить безперешкодний розвиток вашого тижня.

Нагадаємо, що заборони та забобони в Україні відіграли значну роль у формуванні культурної самобутності країни. Тому UAportal розповідає про найбільш поширені забобони та заборони, які існують в українському побуті та сімейному житті.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!