ukr
русский

Тисячі переглядів щосекунди: факти про YouTube, які вражають

Владислав Москаленко

Величезне охоплення аудиторії та різноманітний досвід, який YouTube пропонує своїм користувачам
Факти про YouTube. Джерело: pexels

YouTube є широко популярною платформою для обміну відео, яка дозволяє користувачам завантажувати та переглядати ролики. UAportal підготував п'ять фактів про цю платформу.

Вражаючі темпи зростання

YouTube зазнав неймовірного росту популярності. Для прикладу, всього через місяць після свого заснування YouTube привернув увагу трьох мільйонів відвідувачів. А вже за рік ця цифра злетіла до вражаючих 38 мільйонів відвідувачів.

Переважна більшість користувачів – чоловіки

Статистика показує, що коли справа доходить до використання YouTube, чоловіки складають більшу частину аудиторії. Приблизно 55% користувачів YouTube – чоловіки, тоді як жінки становлять близько 45%.

Читайте також: Як захистити ваш девайс від інтернет-вірусів

Аудиторія

YouTube користується великою популярністю серед дорослої аудиторії. Більшість його глядачів належать до вікового діапазону від 25 до 34 років, що робить його популярною платформою для дорослих.

Перший мільйон

У 2005 році реклама Nike за участю відомого футболіста Роналдіньо стала першим відеороликом, який набрав мільйон переглядів. Це визначне досягнення продемонструвало потенціал YouTube як платформи для поширення контенту.

Медіа-гігант

YouTube охоплює весь світ, що робить його справжнім медіа-гігантом. В усьому світі щосекунди переглядають близько 50 000 відео на YouTube.

Нагадаємо, раніше ми писали про альтернативні способи залишатися на зв'язку, якщо відсутні мобільні мережі та інтернет.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!