ukr
русский

Три знаки зодіаку відновлять колишню дружбу: гороскоп на 11 травня

Марина Грамович

Терези, Скорпіон та Стрілець
Ці знаки зодіаку відновлять колишню дружбу. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп для Терезів, Скорпіона та Стрільця на 11 травня. Дізнайтеся, як зірки допоможуть цим знакам зодіаку відновити старі дружні стосунки.

Терези

Терези можуть пережити драматичне возз'єднання дружби. Вони поставлять на чільне місце гармонію і баланс у відносинах. Попри свій доброзичливий характер, вони можуть приховати образу. Втім, Терези знову зустрінуться зі старими друзями, що призведе як до радісних зустрічей, так і до інтенсивних емоційних переживань.

Читайте також: Три знаки зодіаку будуть казково щасливі: гороскоп на травень

Скорпіон

Відомі своєю несамовитою відданістю та схильністю оберігати секрети та минулі рани, Скорпіони часто формують глибокі зв'язки. Ця схильність може спонукати їх на пошук друзів зі свого минулого. Дружні зустрічі Скорпіонів часто бувають емоційно насиченими, позначені злетами та падіннями, а також можуть виносити на поверхню невирішені проблеми.

Стрілець

Стрільці зі своїми авантюрним і відкритим характером також мають потенціал драматичних возз'єднань дружби. Ці люди приймають зміни та активно шукають новий досвід. Покладаючись на властиву їм допитливість, Стрільці можуть звертатися до старих друзів та знайомих, що призводить до захопливих зустрічей, що характеризуються несподіваними результатами.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!