ukr
русский

Три знаки зодіаку найпристрасніші та ненаситні коханці

Марина Грамович

Три знаки зодіаку найпристрасніші та ненаситні коханці
Природжені спокусники. Джерело: Freepik

Всі люди відрізняються за своїм характером, поведінкою, а також темпераментом. Астрологи кажуть про те, що деякі знаки Зодіаку просто немає рівних у ліжку.

Ці люди є одними з найбільш пристрасних та ненаситних, коли мова заходить про стосунки з партнером. Про це йдеться у матеріалі видання Оfeminin.

Читайте також: З ким Стрілець будує романтичні стосунки

Скорпіон

Не рідко можна помітити те, що люди, народжені під цим знаком зодіаку, іноді впадають в крайнощі, в тому числі і в ліжку. Не секрет, що секс з ним може бути неймовірно пристрасним, адже він природжений спокусник. Адже ці люди обожнюють експериментувати в ліжку і не бояться пробувати щось нове, про що інші навіть подумати не наважилися б. Адже Скорпіони керують і задають ритм зближення.

Телець

Багато хто підкреслює те, що люди, народжені під знаком Тельця непередбачувані в ліжку, а також набагато більш пристрасні. Вони просто обожнюють все контролювати, завжди пам’ятаючи про потреби партнера. Водночас ці люди безкорисливі, адже дає так само охоче, як і отримує.

Овен

Як підкреслюють астрологи, для Овна важлива спонтанність і повна віддача, адже коли він впевнений у собі, він гарантує вогонь і дивовижні враження. Його риса – віддаватися почуттям повністю, адже його характер відчувається в ліжку - у нього точно не бракує ідей. Додамо, що нерідко час, проведений з Овном, наповнений піднесенням і незабутніми моментами.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли з ким Близнюки не можуть побудувати стосунки.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!