ukr
русский

Три знаки зодіаку отримають знак від зірок: гороскоп на травень

Марина Грамович

Три знаки зодіаку отримають знак від зірок: гороскоп на травень
Гороскоп для Рака, Терезів та Близнюків. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп для Раків, Терезів та Близнюків на травень. Дізнайтеся, що готують для них зірки цього особливого місяця.

Рак

Ракам варто зосередитися на пошуку спокою та гармонії. Рекомендується підтримувати внутрішній баланс і зосередитись на діяльності, від якої отримуєте задоволення. Це сприятливий час для того, щоб надавати пріоритет своєму емоційному стану та перебувати у мирі з оточенням. Також прогнозується, що цього місяця Ракам буде легше досягти успіху.

Читайте також: Три знаки зодіаку досягнуть гармонії у всіх сферах життя: гороскоп до кінця весни

Терези

Гороскоп наголошує на важливості пошуку спокою. Рекомендується займатися не складними справами, які принесуть розслабленість та рівновагу в душі. Енергія, що оточує Терезів, підтримує любов і зв'язок. Прийняття цієї гармонії призведе до глибших зв'язків з іншими і з самим собою.

Близнюки

У Близнюків з'являться можливості розпочати деякі справи з початку, що допоможе їм перезавантажитися і дасть відчуття спокою. Також цього місяця може з'явитися бажання виявити свою підтримку та допомогу іншим. Енергія сприяє проявам доброти та щедрості. Обмін цією енергією створить ефект позитиву.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!