ukr
русский

Три знаки зодіаку знайдуть час на відпочинок: гороскоп на 13-14 квітня

Марина Грамович

Три знаки зодіаку знайдуть час на відпочинок: гороскоп на 13-14 квітня
Гороскоп для Овна, Тельця і Близнюків. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп для Овна, Тельця та Близнюків на вихідні 13-14 квітня. Дізнайтеся, як зірки впливають на можливості відпочинку людей, народжених під цими знаками зодіаку.

Овен

Овни зможуть зайнятися діяльністю змагань, наприклад, спортом або іграми, щоб розслабитися і відпочити. Джерелом релаксації стануть фізичні навантаження, такі як піші прогулянки, скелелазіння або повні адреналіну стрибки з парашутом або банджі-джампінг. Дослідження природних ландшафтів, таких як сільська місцевість або відокремлені пляжі, також може забезпечити комфорт та можливість перезарядитись.

Читайте також: Три знаки зодіаку підвищать свою самооцінку: гороскоп на 2024 рік

Телець

На вихідних Тельці прагнутимуть розслабитися, віддаючись приємним моментам. Відвідування спа-салону для масажу, насолода вишуканою їжею або участь у кулінарному майстер-класі забезпечать відпочинок. Відновлення сил серед природної краси, наприклад, у ботанічних садах, насолода від художніх виступів на концертах або в художніх галереях посилять відчуття розслабленості та насолоди.

Близнюки

Близнюки знайдуть розслаблення у цікавих зустрічах та жвавих розмовах. Участь у веселих заходах, як-от відвідування комедійного шоу, настільні ігри, відвідування майстер-класів або бібліотек, стануть джерелом розслаблення. Вираз творчих здібностей через письмо, малювання та рукоділля також забезпечує релаксацію для Близнюків.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!