ukr
русский

Три знаки зодіаку знайдуть можливості для подорожей: гороскоп на 11-17 грудня

Владислав Москаленко

Три знаки зодіаку знайдуть можливості для подорожей: гороскоп на 11-17 грудня
Гороскоп для Тельця, Діви і Козерога. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп для Тельця, Діви та Козерога на 11-17 грудня. Дізнайтеся про плани подорожей та пригод цих трьох знаків

Телець

У період з 11 по 17 грудня Тільці відчують потяг до подорожей та пригод. Їхня любов до природ та досліджень, характерна для їхнього земного знака, буде посилена. Це ідеальний час для Тельців, щоб вирушити у подорож, яка дозволить їм возз'єднатися із землею та зайнятися активним відпочинком на відкритому повітрі.

Читайте також: Три знаки зодіаку зазнають вибуху емоцій у коханні та стосунках: Гороскоп на грудень

Діва

З 11 по 17 грудня Діви знайдуть ідеальні можливості для подорожей та пригод. Будучи організованими та практичними людьми, Діви ретельно плануватимуть свої поїздки, забезпечуючи їх безперешкодну та безпроблемну течію. Цей період особливо сприятливий для Дів, щоб дослідити напрямки, що пропонують поєднання пригод та відпочинку.

Козеріг

Козероги відчують сильний потяг до подорожей та пригод протягом тижня з 11 по 17 грудня. Відомі своєю рішучістю та працьовитістю, Козероги підійдуть до своєї відпустки з цілеспрямованим мисленням. Цей період є ідеальною можливістю для Козерогів розширити свої межі та спробувати захопливі та нестандартні враження.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!