ukr
русский
English

Три речі, які не слід ставити на холодильник: Корисні лайфхаки

Владислав Москаленко

Три речі, які не слід ставити на холодильник: Корисні лайфхаки
Що не можна ставити на холодильник. Джерело: Pexels

На багатьох кухнях простір між холодильником і стелею часто стає спокусою використати його як додаткове місце для зберігання продуктів. Особливо в невеликих кухнях це може здатися практичним рішенням. UAportal розповів, що є певні предмети, які ніколи не повинні стояти зверху на холодильнику, оскільки це може призвести до небажаних наслідків.

Мікрохвильова піч

У багатьох сім'ях часто можна побачити мікрохвильові печі, розміщені на холодильниках. Однак розміщення мікрохвильовки на холодильнику може призвести до його пошкодження, особливо якщо між приладами немає вільного простору. Навіть якщо мікрохвильова піч має ніжки, вібрації від холодильника можуть призвести до падіння.

Читайте також: Навіщо класти туалетний папір та губку в холодильник: порада від господинь

Квітковий горщик

Хоча прямого негативного впливу від розміщення вазона на холодильнику немає, можуть виникнути проблеми з поливом рослин. Вода може просочуватися крізь отвори на дні горщика і пошкодити холодильник. Це може призвести до небажаних протікань або навіть вплинути на функціональність приладу.

Клітка з птахом

Пір'я може потрапити всередину холодильника, коли відчиняються дверцята, що може призвести до забруднення продуктів, які зберігаються всередині. Важливо приділяти першочергову увагу безпеці харчових продуктів і уникати будь-якого потенційного перехресного забруднення, переконавшись, що птах і його клітка розміщені подалі від холодильника.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як алюмінієву фольгу можна використовувати під час розморожування морозильних камер.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!